Sari silke

DKK 120,00
Produktbeskrivelse

 

SARI Silke

Vores 100 % genbrugs Sari silkegarn fås i en række flerfarvede nøgler á 100 gram. Ikke to nøgler er ens. På billedet ses flere eksempler på farvevariationen mellem hver nøgle. Hvis et bestemt farvevalg ønskes, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine behov. Blot send os en mail.

Genbrugssilkegarnet er biproduktet af farverige sarier, som kvinder bærer i Sydasien. Det er de løse ender af sarier indsamlet fra industrielle spinderier og systuer i Indien, der håndspindes til garn i Nepal og Indien. De flotte farver og den unikke tekstur af disse silkefibre og silkegarn er inspirerende for designere, strikkere, vævere og kunsthåndværkere.

Garnet er velegnet til strikkede og hæklede småting, f.eks. punge, tørklæder, hatte og tasker, - eller til kanter og pynt. Brug også garnet i væveprojekter hvor det mellem andet garn giver flotte striber i islættet..

Populariteten af genbrugssilkegarn har strakt sig ud over Nepal og Indien og har skabt en spændende fornyelse som primært kommer kvinder til gode. Garnet er håndtvundet og økologisk, kvinder i udviklingsgrupper i Nepal producerer dette unikke garn samt andre silkegarnprodukter. Køb af dette garn giver ekstra indkomst for familierne i Nepal for at støtte og forbedre deres liv.

Cirka 100g/80 meter pr. nøgle.

Pinde 6 mm, eller efter strikkefasthed, garnet kan skifte lidt i tykkelse

Vi anbefaler at vaske de farvede nøgler, før du arbejder med dem, da farverne kan give afsmitning.

DKK. 120,-

**Bemærk: De hvide nøgler varierer i farve

Vi anbefaler at vaske de farvede nøgler, før du arbejder med dem, da farverne kan bløde.***

Få en gratis opskrift. Ved køb for minimum DKK 300,- er du berettiget til en gratis opskrift efter eget valg. Læg ikke opskriften i kurven, men skriv blot ønsket opskrift i kommentarfeltet på betalingssiden.
Varerne sendes med GLS til pakkeshop eller privat adresse Har du brug for hjælp er vi på mail: noe@karen-noe.dk Åben i butikken: Torsdag-fredag: kl. 10-17. Ring venligst for øvrige åbningstider.