Mohair

4 vare(r)
4 vare(r)

Stort udvalg af Mohairgarn - naturlig kvalitet

Her på siden ser du det store og varierede udvalg af eksklusivt Mohairgarn, som jeg tilbyder mine strikkeglade kunder. Karen Noe Design tilbyder et stort udvalg af garn, hvor naturens egne materialer udgør hovedingrediensen. Udvalget er stort, og du finder Alpaka, Cashmere, silke, bomuld og mange andre spændende garntyper i det store udvalg, hvor der også er rig mulighed for at finde garnet i den helt rigtige farve.

At strikke er at leve - det er mottoet og grundværdien bag min lille forretning, Karen Noe Design ApS, hvor du finder alt hvad strikkehjertet begærer. Her finder du unikke og kreative opskrifter, så du slipper for frustrationerne, når strikketøjet ikke vil, som du vil. Jeg har samlet et stort og varieret udvalg af opskrifter, så du kan komme i gang med at strikke til hele familien. Der er både opskrifter på herrer, - dame- og børnestrik samt accessories samlet, så du altid finder inspirerende opskrifter til dit strikkeeventyr. Når du investerer i en af de mange opskrifter, der er samlet her på siden, får du en udførlig guide, så du selv kan vække mine kreative modeller til live hjemme i stuen, i sommerhuset, i toget eller der, hvor du finder strikketøjet frem. Der er sjældent langt fra idé til handling i mit univers, og derfor udvides udvalget løbende i takt med, at jeg kan præsentere nye modeller til mine kære kunder.

Der skal naturligvis garn til, når du skal i gang med at strikke. Mange strikkeglade danskere har i stigende grad fået øjnene op for de unikke kvaliteter, der kendetegner den eksklusive garntype Mohair. Mohair er betegnelsen for en blød type uld, der stammer fra angorageden. Jo yngre geden er, når den bliver klippet, jo blødere uld får man. Den fineste kvalitet er kendt under betegnelsen Superkid Mohair - det er noget af den blødeste og fineste uld, du kommer til at arbejde med. Angorageden er kendt for sine lange og fine hår, der udgør garntypens essens. Mohairgarn passer perfekt i kombination med silke og uld fra andre geder og får. Mængden af Mohairuld varierer fra garntype til garntype, men gør altid en mærkbar forskel, når du strikker til dig selv eller dem, du holder af. Jeg har samlet unikke garnblandinger, som du ikke finder andre steder. Mit udvalg af inspirerende opskrifter gør brug af de forskellige slags garn, så du altid kan nyde et blødt og lækkert resultat, der opfylder dine ønsker og behov.

Jeg har samlet forskellige slags garn her på siden, hvor Mohairulden udgør et vigtigt delelement i blandingen. Mine blandinger er resultatet af eksperimenter, research og samarbejde med eksperter. Karen Noe Design står altid på mål for kvaliteten af garnet, og jeg sætter først blandingerne til salg, når jeg er tilfreds med kvaliteten. Hvis du har spørgsmål til de forskellige garntyper, opskrifter eller andet til dit strikkeeventyr, hører jeg gerne fra dig.

At strikke er mere end en hobby - det er en livsstil, og jeg elsker at dele min passion med alle, der er interesserede i strikkeriets mange muligheder. Strik kan bæres året rundt. Jeg har nemlig både udviklet garntyper, der passer til foråret og sommeren og andre blandinger, der holder dig varm i den kolde tid. Garntyperne kommer i forskellige farver, så du altid kan fremstille de klæder, der passer til din smag og personlige stil. Når jeg udvikler mine modeller, tilføjer jeg ofte detaljer i processen. Det kan du også gøre, og på den måde kan du tilføje unikke detaljer og personlighed til dine kreationer. Jeg glæder mig til at høre fra dig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning og få dig i mål med dine kreative strikkeprojekter.

Køb Mohair garn og andet til dit strikkeeventyr

Der er mange gode grunde til at strikke. Du kan iklæde dig selv, dine venner, børn og andre, du holder af, i dine unikke kreationer, som ikke forhandles i butikkerne, og du kan selv vælge kvaliteten af de materialer, du gør brug af. Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af mohair- og andet kvalitetsgarn, som du kan anvende, når du tager udgangspunkt i mine opskrifter eller giver dig i kast med dine egne.

Når du giver dig i kast med strikketøjet, har du selv kontrol over kvaliteten af de anvendte materialer. Det gør en stor forskel. Den kommercielle modeindustri er desværre kendetegnet af hurtig mode samt en brug-og-smid-væk-kultur, der tærer på planetens ressourcer og miljøet. Ofte fremstilles tøj i lande, hvor der ikke er de samme krav til arbejdsforhold- og sikkerhed, som vi er vant til herhjemme. Det har negative konsekvenser for de mennesker, der arbejder på fabrikkerne. Desuden anvendes tilsætningsstoffer og kemi i stor udstrækning i den kommercielle tøjproduktion. Tilsætningsstofferne og kemien i vores tøj er mistænkt for en række negative konsekvenser, som forbrugerne i stigende grad ønsker at undgå. Det er især tilfældet for tøjet til vores børn, der er særligt udsatte for miljømæssige påvirkninger.

Jeg stiller høje krav til kvaliteten af det garn, der forhandles i min lille forretning. Garnet skal være unikt, kvaliteten skal være høj og sammensætningen af fibre og farver skal være perfekt. Mine garnleverandører er nøje udvalgte og lever op til mine strenge kvalitetskrav. Leverandørerne befinder sig i lande, hvor der er naturlig forekomst af de materialer, der anvendes til fremstillingen af garn. Jeg samarbejder med seriøse aktører i forhold til forarbejdelsen af råmaterialerne. Jeg udtrykker oftest mine ønsker til farve- og fibersammensætning, når jeg er i dialog med de farverier og spinderier, der står for arbejdet med de råmaterialer, der bliver til udvalget af kvalitetsgarn. Selve fremstillingen af garn overlader jeg til eksperter, der er specialiseret i dette arbejde. Så kan jeg koncentrere mig om det jeg er bedst til - kreativitet og nye spændende modeller, så udvalget altid indeholder noget, der falder i din smag. Uanset om du er på udkig efter Mohairgarn, silke eller inspirerende modeller, som du kan vække til live med dit strikketøj.

Udvalget består hovedsageligt af garn uden kunststof. Enkelte garntyper indeholder kunststof, men niveauet holdes så lavt som muligt, så du altid får den mest naturlige løsning, når du handler garn hos Karen Noe Design. Jeg har samlet et stort udvalg af eksklusive garntyper, så du altid kan finde lige netop den type garn, der skal bruges til dit projekt.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for strikketøjet. Jeg hører gerne fra dig, hvis du har idéer, ønsker, spørgsmål eller andet. Jeg samarbejder med andre selvstændige i de kreative erhverv, og jeg holder mig opdateret på tendenser, teknikker og metoder. På den måde kan jeg tilbyde det bedste udgangspunkt, når du skal i gang med dit strikkeeventyr, har brug for det rigtige garn eller søger inspiration.