Mink

1 vare(r)
MimiPlusgarn-20
Price From:
DKK 149,00
1 vare(r)

Skab nye og fantastisk bløde design med minkgarn

Elsker du også at arbejde med nye garner og være med til at finde de blødeste garnblandinger? Hos Karen Noe Design arbejder vi med blik for de bedste materialer og blandinger til dit garn, og for at opnå både styrke og smidighed blandes mink og cashmere sammen i en lækker garnkvalitet. Minken skifter til sommer- og vinterpels to til tre gange om året, og i den naturlige proces klippes en del af hårene fra minken. De kan bruges til at fremstille et rent luksusgarn. Garnet er super lækkert og blødt.

Eksklusiv uldblanding med mink garn fra Karen Noe Design

Mimi Plus garn er fremstillet fra garn af mink blandet med cashmere, som er noget af den fineste uld samt almindelig uld. Denne blanding gør fibrene ekstra stærke og smidige. Mimi Plus garn er et unikt garn, som du kan købe hos Karen Noe Design. Forkæl dig selv med en lækker og eksklusiv sweater til vinteren, eller fremstil de fineste, florlette sjaler til de nordiske sommeraftener. Minkpelsen giver et ekstra, luksuriøst og glansfuldt skær til dit krea-produkt, der gør det særligt unikt. Hos Karen Noe Design prioriterer vi naturlige materialer og kvaliteten i det garn, vi sælger. Vi sælger minkgarn, som kommer fra klipning af minken, når minken naturligt skifter pels i foråret og efteråret. Klipningen er derfor skånsom for dyrene og gøres ved håndkraft, og du kan få glæde af den bløde minkpels i dit garn, som blandes med både cashmere og uld til den blødeste garnblanding. Minkhårene er med til at skabe den rigtige balance og blødhed i garnet.

Skab kreative luksus-produkter med garn af mink

Garn af mink er både let og har en smuk glans, så resultatet bliver rigtig flot. Giv dit strikke- eller hækleprojekt et ekstra magisk touch, der gør det nemt at skabe et luksuriøst produkt.

Hos Karen Noe Design kan du samtidig finde skønne opskrifter, som passer perfekt til dit nye garn. Fremstil selv de mest eksklusive hjemmelavede kreationer, vi anbefaler blandt andet garnet til sweatre, tørklæder og sjaler, som sidder tæt mod huden og kræver ekstra blødt materiale. Mimi Plus garn er en blanding af minkgarn, cashmere, uld og viskose og fremstillet af firmaet Lotus. Find inspiration til dine opskrifter med Mimi Plus garn hos Karen Noe Design. Her kan du også være heldig at finde gode tilbud på garn og indimellem få gratis opskrifter med i købet.