Hør

2 vare(r)
2 vare(r)

Skab smukke, rustikke designs i hør garn af kvalitet

Strik florlette designs i hør, et materiale der har været anvendt i århundrede for sine gode temperaturregulerende egenskaber, kvalitet og flotte, rustikke look i designet. Hør er et luftigt og meget slidstærkt materiale, der både er bæredygtigt og behageligt til din egen unikke garderobe. Kan du godt lide de lidt matte farver og rustikke, nordiske look kombineret med kvalitet i designet, så skal du prøve hørgarnet. Hør trender i disse år på grund af sine rigtige gode, bæredygtige og praktiske egenskaber.

Lette strikbluser og sommersjaler med hørgarn

Det er både sjovt og praktisk at strikke efter årstiderne, og når du skal skabe din fine forårs- og sommergarderobe er hør garn et oplagt valg. Garn i hør er med til at skabe et let og køligt strik, der egner sig godt til de lange sommerdage og er både behageligt og blødt. Du kan derfor også sagtens anvende hørgarn til strik, der sidder tæt mod huden eller til florlette sjaler, hvis du gerne vil have noget garn, der er nemmere end mohair at strikke i. Hør giver både et let, men også flot og rustikt look, der passer godt ind i de nordiske trends og til den nordiske sommer. Hos Karen Noe kan du finde forskellige hørgarner i flotte farver og god kvalitet, og samtidig kan du finde gode materialevejledninger. Nogle hørgarner er spundet sammen med bomuld, som er med til at holde en flot og fast struktur i strik.

Udvid din kreative horisont med garn med hør

Karen Noe Design er et udvalg af eksklusive garner og unikke opskrifter. Produkterne er personligt udvalgt efter kriterier som kvalitet, lokale producenter - og dermed bedre garn - og en stor passion for håndarbejde, som vi brænder for at dele. Karen Noe designer selv opskrifter og er ofte med i hele processen omkring valg af materialer, fibre og farver. Du kan finde rigtig mange lækre garnkvaliteter - og uldblandinger i alt fra cashmere til hør, minkgarn, alpaka og silke, og du vil som udgangspunkt finde garner, der primært består af naturmaterialer. Derfor kan du også læse vigtig og sjov info om hvert materiale, oprindelse og vaskevejledning, når du køber garn hos Karen Noe. På shoppen finder du samtidig opskrifter, der passer sammen med garnet, og her får du god vejledning, også når du handler online. Ligesom vores lækre garnkvaliteter, vægter vi kvaliteten i vores kundeservice højt.