Metal glitter

3 vare(r)
3 vare(r)

Strik flotte og bløde design i garn med glitter

Hos Karen Noe Design anbefaler vi en flot følgetråd i glitter, når du skal give dine opskrifter lidt ekstra glamour. Fordelen ved en følgetråd i glitter er, at du kan kombinere den med et godt naturprodukt som uld, silke, mohair eller cashmere, så dit strik bevarer den lækre, komfortable kvalitet. Har du lyst til at kaste dig ud i et projekt, der kræver garn med glitter? Se udvalget af flotte følgetråde, der egner sig til at kombinere med vores andre garner, herunder kid mohair eller Mimi garn, der er lavet af mink, cashmere og uld. Hos Karen Noe Design har vi et bredt udvalg af både eksklusive og super lækre garnkvaliteter i mange forskellige materialer og kombinationer, så du kan finde lige det, der passer til dit næste projekt.

Har du set vores store udvalg af Stardust glittergarn hos Karen Noe Design? Du kan vælge mellem en masse forskellige nuancer og toner, som giver et flot spil i farverne. Du kan lege med farverne og sætte dem sammen med et garn, der f.eks. giver en skarp kontrast, eller vælge at fremhæve farven i dit garn mere ved at vælge toner, der matcher.

Prøv også soft glitter, som du kan få i kolde eller varme farver, og på denne måde kan du fremhæve kolde og varme farvetoner i hele dit strik. Samtidig kan du vælge farver til årstiden og f.eks. skabe et smukt strik, der passer til vinterens koldere toner eller farver, der passer til et kulørt efterår.

Tag et kig på vores strikkeprøver, før du shopper garn, de giver dig en fornemmelse af det færdige resultat, når du strikker garn med glitter. Her kan du se prøver på soft glitter som følgetråd til andet garn og samtidig se, hvilket look de forskellige farver giver. Du finder også inspiration til farvevalg og kombination med garner. Forkæl dig selv eller en veninde med vores lækre Soft Glitter kit, hvor du får både garn og følgetråd i glitter med samt en praktisk opbevaringspose. Få et rigtigt luksus kit i lækre farver og et soft glitter garn kombineret med kid silk, der giver et let og virkelig blødt finish.

Det er altid en god ide at lave din egen strikkeprøve, når du skal prøve en ny garnkvalitet eller kombination for første gang. Skal du bruge garn med glitter så brug din strikkeprøve til at teste strukturen, om farvespillet bliver som forventet i de garner, du har valgt, og om komforten er i orden, hvis det er strik, der har kontakt med huden. Komfort er super vigtigt, når du skal skabe noget brugbart og investere mange timer i dit projekt. Glittertråd kan give en anden fornemmelse end ren uld og andre naturprodukter, så strik gerne en prøve, før du laver et helt halstørklæde til at sidde tæt mod huden.

Måske finder du ud af, at følgetråden med glitter er ideel til vanter eller hue, du har på i kortere tid ad gangen, og hvor der gerne må være lidt ekstra glamour i de mørke vintermåneder. Det kan også være, du vil bruge de flotte farvespil, som er effekten i følgetråden med glitter, til at lave en flot oversize sweater, hvor følgetråden ikke sidder tæt mod huden. Derfor er en strikkeprøve en god måde at teste, hvad du foretrækker at anvende, når du strikker i de forskellige garnkvaliteter.

Hos Karen Noe Design har vi arbejdet med garnkvaliteter gennem mange år og specialiseret os i at finde de bedste producenter til hvert enkelt materiale. Derfor handler vi med garnleverandører, der er placeret der, hvor f.eks. ulden, alpakaen eller silken har sin oprindelse for at skaffe dig den bedste kvalitet, lavet af de lokale råmaterialer.