Efterår/Vinter

1-12 af 188
L10919Sejlerhue-20
Opskrift
DKK 60,00
nr253Jackie-20
Opskrift
DKK 60,00
Nyhed
402LuneLone-20
Opskrift
DKK 60,00
2033Stribethue-20
Opskrift
DKK 60,00
3702Katmandu-20
Opskrift
DKK 60,00
3304Sjalmedrullesten-20
Opskrift
DKK 60,00
418Sweater-20
Opskrift
DKK 60,00
417Fletninger-20
Opskrift
DKK 60,00
1-12 af 188

Lækkert strik til vinter med Karen Noe Design

Bliv godt klædt på til årstidens skiften hos Karen Noe Design. Vi tilbyder et stort udvalg af opskrifter på strik til efterår og vinter, hvor du kan vælge mellem en masse nye mønstre og strukturer. Samtidig kan du finde de lækre og unikke garner fremstillet med stor ekspertise og masser af vejledning om vores garnblandinger, så du får det helt rigtige garn til din opskrift.

Vær kreativ med naturens farver og mønstre i dit efterårsstrik

Efteråret kan være en smuk årstid fuld af dybe farver og kulører, og det kan du bruge i dit strik. Naturen bruges rigtig meget i nutidens design og det med god grund. Tag et kig gennem vores strikmodeller og find inspiration i de mange farver, mønstre og strukturer. Den strikkede sweater er populær som aldrig før, og her kan du finde modeller med pasform for enhver smag. Flere af vores design er inspireret af årstider og natur, som blandt andet efterårets smukke løvfald. Prøv en slå-om-model eller cardigan, som er perfekt til dage, hvor vejret skifter, og du har brug for en lag-på-lag garderobe. Du finder også ponchoer, håndvarmere og slip-overs. Vi giver altid vejledning og inspiration til valg af garn, så du kan få en fornemmelse af struktur og materiale, og samtidig kan du læse en masse om vores garn og hvilke garntyper, vi tilbyder, så du kan vælge frit på alle hylder, hvordan du sammensætter dit design.

Find det fineste garn til dit vinterstrik

Skab din egen garderobe med de blødeste design og tag et kig gennem vores udvalg af strik til vinter. Her finder du både sweatre med høje halse og gode opskrifter i f.eks. merinould, shetlandsuld og cashmere, som giver et fantastisk blødt og let design, der samtidig holder varmen. Vi vægter kvalitet og stort udvalg højt. Du kan finde garnet i vores opskrifter, så du kan se, hvordan materialet ser ud i et færdigt design. Når du finder dit favoritdesign så læs vores vejledning til valg af garn. Dit vinterstrik kan nemlig sagtens kombineres med forskelligt garn, og til flere af opskrifterne anbefaler vi forskellige garnmuligheder. Prøv bl.a. vores garn fra alpaka, hvis du vil have et ekstra blødt og let resultat og et garn, der beskytter huden mod den kolde vinterluft. Du kan også tilføje silke sammen med uld i din sweater og få et eksklusivt resultat. Køb garn til din opskrift hos Karen Noe Design og en gratis opskrift med i købet, når du bestiller din garnpakke, hvis du køber for mere end 300 kr.