Forår/Sommer

1-12 af 249
Nr1355Vttelys-20
Opskrift
DKK 60,00
1414AStenhjStrand-20
Opskrift
DKK 60,00
771CBlomsterogblade-20
Opskrift
DKK 60,00
1410AFebruarsol-20
Opskrift
DKK 60,00
1001Jakkemedprikker-20
Opskrift
DKK 60,00
Nyhed
L1021Trklder-20
Opskrift
DKK 60,00
Nyhed
1931Perle-20
Opskrift
DKK 60,00
Nyhed
Silkevejen2030-20
Opskrift
DKK 60,00
1-12 af 249

Moderigtig og unik sommerstrik

Jeg har samlet de lækreste opskrifter på strik til sommergarderoben. Du finder opskrifter på både trøjer, kjoler, sjaler, ponchoer, veste, cardigans og toppe. I alle regnbuens farver. Og i alle udformninger og modeller. Til alle aldersgrupper.

Som du nok ved, så findes der mange flere muligheder for at få en unik trøje eller kjole, når du selv kan strikke. Striktøj i tøjbutikkerne kan godt have en tendens til at være ensformigt. Men når du selv kan strikke, så findes der uendelige modeller, som er meget mere spændende end det du kan købe i en butik.

Udnyt det og gå på opdagelse her på siden i mine mange opskrifter på luftige sommerstrik og smukke forårsstrik.

Forårsstrik til både unge og ældre

Strikkeopskrifterne her på siden er nøje udvalgt efter alsidighed, skønhed, mode og selvfølgelig designet.

Her finder du forårstrik og sommerstrik til både unge og ældre. Romantisk, klassisk, unikt, moderigtigt. Du finder det hele her. Og de fleste i garn uden kunststof og selvfølgelig altid i den højeste kvalitet, så dit strik holder sig i formen i mange mange år.

Den perfekte og mest personlige gave er et stykke tøj strikket specielt til modtageren.

Så strik endelig løs ligegyldigt om det skal være en smart og moderne kjole til teenageren eller et varmt sjal til oldemors skuldre. Du finder alle opskrifterne lige her.

Køber du for over 300 kr. her på siden, følger der en gratis strikkeopskrift med.

Strik til sommer

Den danske sommer er uberegnelig, så du kan sagtens både strikke en smuk luftig kjole til stranden og en varm striktrøje til de kolde morgener. Sjaler og ponchoer er også meget brugt i sommermånederne, hvor vejret nemt skifter og et pludseligt tøjskift ellers ville være nødvendigt.

Strikkeopskrifterne er inddelt i sværhedsgrader, hvilket du lige bør være opmærksom på. Vælger du en sværhedsgrad der er over dit normale strikkeniveau skal du forvente at bruge lidt mere tid på denne opskrift. Men intet er umuligt og jeg er sikker på at du med tålmodighed og kunnen nok skal få strikket de smukkeste sommerstrik til sommerens solskinstimer.

God og personlig kundeservice er vigtigt for mig. Så tøv ikke hvis du er i tvivl om noget. Så står jeg klar til at hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Brug de kolde vinteraftener til smukt strik til dig selv og/eller familie og venner. Så kan du gå sommeren i møde i helt unikt strik i præcis de farver og det design du ønsker.