• Choose language
  • Dansk English
Unik garnkvalitet og kreativ strikdesign
Åben menu

Handelsbetingelser

Før ordren sendes til Karen Noe Design, bedes du læse betingelserne igennem.

Betingelser


Disse gælder for privat handel i webshoppen. Alle som handler her skal være minimum 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort.

Leveringsbetingelser

Når din ordre er modtaget, sendes en ordrebekræftelse til din e-mail. Normalt vil ordren blive afsendt inden for tre hverdage. Hvis varen er udsolgt, gives besked om ændret l everingstid pr. e-mail.


Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Betalingsmetoder

Der kan betales med følgende korttyper:Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, JCB, American Express

Betalingstransaktionen foregår gennem PBS (Payment Business Services) og Pay Dandomain. PBS og Pay Dandomain er anerkendt operatører af elektroniske betalinger og certificeret til højeste sikkerhedsniveau.

Betalingen overføres til vores konto, når varen afsendes.

Moms

Alle priser i webshoppen er inklusive 25% moms men eksklusive fragt. Momsen bliver automatisk justeret, hvis ordren leveres til et land uden for den Europæiske Union eller Færøerne, Grønland og Island.

Forsendelses- & leveringsomkostninger.

Webshoppen tillægger automatisk en ordre følgende forsendelses-omkostninger for pakker som sendes med GLS eller UPS (Alle priser er angivet i DKK):

LandBrev max 100gr.0-2 kgmax. 5 kg0-20 kg
Danmark - Pakkeshop       42,-
Danmark - Privat adresse 27,-     55,-
Færøerne   300,- 350,-  
Grønland   300,- 350,-  
Tyskland       86,-
Sverige       104,-
Norge       148,-
Belgien       104,-
Frankrig       125,-
Holland       104,-
Finland       110,-
Storbritannien       130,-
Østrig       86,-
Spanien       136,-
Italien       142,-
Schweiz       165,-

Forsendelsesomkostningerne for pakker uden for Danmark er UPS priser for pakker uanset størrelse. Ordrer i Danmark sendes med GLS, og prisen er også her uanset størrelse.
Ordrer sendes af forsikringshensyn altid som pakke uden for Danmark. Dog kan opskrifter sendes som brev.
Pakker i DK sendes uden omdeling, hvilket betyder at pakken skal afhentes på et posthus, i en postbutik eller i Pakkeshop. Hvis ordren ønskes leveret på din adresse er der et tillæg på kr. 13,-

Told

Vær opmærksom på, at der kan forekomme told og afgifter på din ordre, hvis den skal leveres i et land uden for EU. Du skal selv betale for disse udgifter. Toldreglerne varierer fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder, hvis du er i tvivl.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra modtagedagen. Varen skal da returneres i samme stand og mængde som modtagne vare. Når returneringen er godkendt, refunderes det fulde beløb, dog ikke returportoen.
Undtagelse: Vær opmærksom på at fortrydelsesretten bortfalder, når varen er digitalt indhold, der ikke leveres på et fysisk medie (f. eks pdf-filer der sendes via e-mail).
Meddel os venligst pr. mail, hvis du ønsker at tilbagelevere en vare. Send din mail til noe@karen-noe.dk. Angiv tydeligt hvilket ordrenummer, det gælder, og nummeret på den bankkonto, som beløbet skal indsættes på.

Skærmgengivelse/farver

OBS: Skærmbilleder har ikke altid den helt korrekte farve. Ligesom farver ændrer sig i naturligt lys, kan skærmbilledet også variere i forhold til varens farve.

Reklamation og varereturnering

Hvis der skulle være fejl i leveringen eller varen er ufuldstændig eller beskadiget, har du to års reklamationsret. Orientér os venligst forud på e-mail, noe@karen-noe.dk, inden du sender varen retur.

Når reklamationen anerkendes, betaler vi forsendelsesomkostningerne og forsendelsens indhold.
I tilfælde af uenighed, følger vi den danske forbrugerlovgivnings regler og retningslinjer.

Vi modtager ikke pakker som er sendt pr. efterkrav. 
Returnering af varer uden fejl sker for egen regning.

Fortrolighedspolitik

Karen Noe ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Karen Noe ApS vil ikke afsløre oplysninger om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge kundes navn, adresse, e-mail, kreditoplysninger eller personlig data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

 

Hvis varen ikke afhentes

Hvis modtagelse nægtes og varen sendes retur til os, tilbagebetaler vi ikke forsendelse- og returomkostninger.

Kontakt- og returneringsadresse

Karen Noe Design

Søndergade 23

DK-7171 Uldum

Danmark

Tlf. + 45 75 67 97 33

E-mail: noe@karen-noe.dk
CVR: DK1332 1841

bubblemedia