Karen Noe Design er lækkert garn uden – eller med minimum kunststof, kendt for unik garnkvalitet, hvor natur og skønhed er de vigtigste ingredienser. 
Karen fortæller: jeg finder producenter og leverandører, som udvikler spændende sammensætninger og de bedste kvaliteter. Ofte har jeg selv en finger med i spillet, enten i fibersammensætningen eller i farverne.

Jeg vælger mine garnleverandører i lande, som helt naturligt har råmaterialer til netop det garn, jeg ønsker, eller som har specialiseret sig i fremstilling og farvning af flot naturgarn i forskellige vegetabilske og animalske fibre.

Firmaet startede helt i det små og ved en ren tilfældighed. Et gammelt arvestykke, min Farmors væv fra år 1897 fra firmaet Lervad, satte gang i min tekstile verden. Dog var håndarbejde ikke helt fremmed for mig, jeg har altid elsket at sy mit eget tøj – og købte som 14-årig min første symaskine (brugt) af vores landposts kone.

Mine forældre var moderne og helt med på at jeg skulle have en uddannelse – ”alle skal kunne klare sig selv” var deres motto. Jeg uddannede mig til grafisk designer, og med min baggrund som reklametegner og illustrator, samt underviser i tilskæring og syning, ville jeg designe vævet beklædning og sælge det i kits med opskrifter og garn. Det var meget spændende i nogle år, men med for meget forarbejde i forhold til salget.
Senere fandt jeg ud af, at strik er et større område og godt at have med, både fordi væv og strik kan kombineres, men også fordi strik er for alle, og næsten alle kvinder strikker. 

De mange forskellige naturmaterialer og garnkvaliteter inspirerer mig til nye strikdesigns, som kan bruges år efter år. Jeg er meget taknemmelig for at kunne blande mit arbejde og min hobby. Den kære, gamle væv er nu på pension på Randbøldal Museum hvor den bliver brugt som terapivæv.


Åbningstider i butikken:
Torsdage og fredage: 10.00 - 17.00
+ efter aftale

Ændringer i åbningstiden vises på hjemmesidens forside,
f.eks. når vi stiller op til messer.

Telefontid
Mandag - fredag: 10.00 - 17.00