Barn Swallow

DKK 448,00
Produktbeskrivelse

Trovelore, håndlavede smykker fra Indien.

ET ATELIER INSPIRERET AF NATUREN

Trovelore er et naturinspireret atelier, der laver en serie af tidløse brocher og udsmykket kunst. Det præcise valg af materialer, farver og teknikker skaber organiske teksturer, der giver vores designs en 'naturtro' kvalitet.

Med flora og fauna i denne vidunderlige verden, dens strålende farver, komplekse teksturer og delikate former, er vores designs en hyldest til den endeløse skønhed, der omgiver os.

"Naturen maler for os, dag efter dag, billeder af uendelig skønhed." - John Ruskin

 BRODEREDE BROCHER

Vores linje af håndlavede brochenåle er som små kunstværker. Mini-skulpturer, der kun er få centimeter, er tidløse erindringer på din erindringsrejse, en signatur af din stil.

"Hvis du virkelig elsker naturen, vil du finde skønhed overalt." - Vincent van Gogh

 PERLEKUNST

Håndlavet ved hjælp af ædle materialer som glasperler, pailletter og fine tråde; 'Beaded Art' af Trovelore er skabt ved hjælp af dygtige kunsthåndværkere.

´Adopter naturens tempo. Hendes hemmelighed er tålmodighed.' - Ralph Waldo Emerson

 LILLE OG SMUK

Håndlavet i små partier, vores kollektion er lavet på bestilling af dygtige kunsthåndværkere med kærlighed og omhu. Vi er blandt de få små atelier’er, der skaber næsten alt i en enkelt facilitet fra design til det endelige produkt. Dette giver vores detailpartnere en grad af skræddersyet input med hurtigere designtid, lav minimum på bestilte designs og vigtigst af alt, tilliden til at stole på os.

"Gør små ting med stor kærlighed." - Moder Teresa

 ET HÅNDVÆRKS VÆRKSTED

Vores værksted er registreret og følger etisk fair handelspraksis, hvilket giver håndværkere over 18 år et sikkert miljø, rimelige lønninger, social sikring, sundhedsydelser og mere end noget andet, et positivt og glad arbejdsområde.

"Menneskets storhed er ikke at være menneske, men at være menneskelig." - Mahatma Gandhi

 HÅNDLAVET MED KÆRLIGHED

Vores designrejse starter med skitser, der er nøje illustreret for at inkorporere enkle og komplekse materialer, nogle gange over tredive unikke genstande i en lille brochenål. Denne lagdeling giver en fascinerende dimension, da flere teknikker samles for at præsentere dig for vores kærlighed til håndlavet.

"Lad skønheden i det du elsker være det du gør." - Rumi

Varerne sendes med GLS til pakkeshop eller privat adresse Har du brug for hjælp er vi på mail: noe@karen-noe.dk Åben i butikken: Torsdag-fredag: kl. 10-17. Ring venligst for øvrige åbningstider.