Unik garnkvalitet og kreativ strikdesign
Åben menu

Webshop - Fri fragt v/køb over 500,-

Vi tilbyder bla. følgende garnprodukter: Rustik, Linea (hør), Japonica Silke, Japonica Beauty, Bomuld, Uld- Angora, Unikke Japanske og Indiske garner, samt vores nye Lotus garn ( Mink, Yak, Cashmere, Soya og Silke) som er nye varer vi er blevet forhandlere af.

Derudover tilbyder vi strikkeopskrifter og -modeller som vort designteam har udviklet, samt rådgivning og strikkehjælp i forbindelse med vores mange opskrifter. Vi får løbende nye strikdesigns og garner, samt skriver vores egne bøger med spændende strikkeopskrifter lavet i de nyeste garner.

Hvis du har problemer med en opskrift, bedes du henvende dig på mail: noe@karen-noe.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt. Husk at skrive tlf. nr. så vi evt. kan kontakte dem.

Vi er forhandlere af Eucalan som er en natursæbe med planteekstrakt, samt fører også hele sortimentet af Addi Strikkepinde, hæklenåle og diverse tilbehør.

Vær opmærksom på, at når I bestiller opskrifter som PDF, så kan der gå op til 2 hverdage, inden de bliver afsendt. Dette er pga. travlhed men vi gør det så hurtigt som vi kan. 

 

bubblemedia