Unik garnkvalitet og kreativ strikdesign
Åben menu

Karen Noe-teamet

Karen Noe

Karen er i sit es, når der er tid til at arbejde med blyant og farvekridt, - sådan begyndes de fleste strikmodeller. Derefter strikkes prøver, - garn og farver bliver afprøvet, mønstre og størrelser beregnet, hvorefter opgaven sendes videre til strikkerne.

Kim Jensen

Kim står hovedsagelig for salget samt udbredning af kendskabet til branded "Karen Noe Design". Ligeledes har han også kontakten til leverandørerne. Han har en fortid i strikkegarn branchen bla. med Mayflower Strikkegarn samt tidliger indehaver af Mayflower Broderigarn.

Birthe P

Birthe er kreativ medarbejder, hvilket betyder at hun bl. a. farver garn/fibre, designer modeller, afholder workshops og passer hjemmeside.
Hendes design-stil er legende, farverig og til tider lidt "skæv", og hun holder af at udforske forskellige strikketeknikker.
Birthe har gennem årene udviklet udviklet sin helt særlige farveteknik, som hun anvender på både garn og spindefibre.

Ninette Hartwich

Ninette er tilknyttet Karen Noe Design som strikdesigner på freelance-basis.
Ninette designer både til babyer, børn, herrer, damer og pluspiger. Hun tilstræber at hendes designs er kendetegnet ved at have et enkelt og gennemarbejdet udtryk.

 

Vi er egentlig mange flere

Mange forskellige strikdesignere er også tilsluttet. Med deres forskellige stil tilføres vore strikmodeller en alsidighed som vi kan lide. Designerne nævnes på produktsiderne hvor også modellens specifikationer findes.

Også vore dygtige strikkere skal nævnes, - uden dem ville hjemmesiden være halvtom, men sådan er det heldigvis ikke. Faktisk vil de helst, at der hele tiden er en ny opgave på vej, så strikkepindene holdes varme, så kig jævnligt ind på vores hjemmeside og hold dig opdateret på nye modeller.

Kontakt os her

Følg os på Facebook

Du kan også fange os på facebook, hvor du kan stille spørgsmål til garn og strik, samt få gode tips og råd...
 - følg os her

bubblemedia