Unik garnkvalitet og kreativ strikdesign
Åben menu

Konkurrence på vores FB-side - Vind gavekort

Konkurrence på vores FB-side - Vind gavekort
D. 19/10 2016

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Facebooksiden Karen Noe Design som drives af:


 
Karen Noe Design
Ølholm Bygade 3
7160 Tørring
 


Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook Inc.
 
Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Karen Noe Design på følgende e-mail adresse: birthep@karen-noe.dk


Deltagelse i konkurrencen:Deltagelse i konkurrencen sker via Facebooksiden Karen Noe Design og det er således kun brugere, som har en Facebookprofil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebookprofil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook til enhver tid.
Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den Facebookopdatering, der linker til disse konkurrencebetingelser.For at deltage i konkurrencen skal du være bosiddende i Danmark.Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.Ved at deltage i konkurrence accepterer du samtidigt, at Karen Noe Design må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Karen Noe Design benytter, hvis du vinder. Den præcise måde at deltage på finder du i den opdatering, hvori der linkes til disse betingelser.Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Karen Noe Design sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.


Præmier:


 
Der udtrækkes 1 vinder, som vil modtage 1 gavekort på DKK 300,- til brug i webshop eller butikken.
 
Præmien vil blive udsendt digitalt.
Tidsforløb:


 
Konkurrencen slutter mandag den 24. oktober 2016 kl. 14.00.

Vinderen findes og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato.
Besked til vinderen:Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Facebookprofil. Det betyder, at du skal huske at tjekke din "andet" indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil.Hvis vinderen ikke indenfor 2 dage efter at have fået besked via Facebook, har henvendt sig, forbeholder Karen Noe Design sig ret til at trække en anden vinder. 
Brug af oplysninger: Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til tredjepart og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.
 
Deltag i konkurrencen her.

Skriv en kommentar

bubblemedia