Unik garnkvalitet og kreativ strikdesign
Åben menu

Forårets store Design-konkurrence

Forårets store Design-konkurrence
D. 21/02 2014

Har du lyst at til at designe og strikke – og har du lyst til at vise det til os? Så har du chancen nu.

”Strikket forår”- en strikke-design-konkurrence ved Karen Noe design

Vi nærmer os nu den lysere tid, men det gør jo ikke, at vi får mindre lyst til at fatte strikkepinde og garn. Tit oplever vi her ved Karen Noe Design, hvordan vi bliver inspireret af forårets mange farver, dufte og lysere dage til f.eks. en ny sommertop, et smart tørklæde, en lille forårshue el. lign.

Vi vil gerne give dig mulighed for at dele din ”forårs-kreativitet” med os. Derfor har du nu muligheden for at deltage i forårets strikke-design-konkurrence ved Karen Noe Design.

Temaet for konkurrencen er ”STRIKKET FORÅR”.

Der er ingen krav til, hvad du vil designe og strikke. Det kunne være en sommertop, en herrevest, en børnekjole, noget til hjemmet, assecories el. lign. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 For at deltage i konkurrencen skal dit design opfylde følgende krav:

  •  Med inspiration i det overordnede tema ”strikket forår”, skal du designe din egen strikkede model.
  •  Modellen skal strikkes i garn fra Karen Noe. 
  • På alle indsendte modeller gives 25 % rabat på det anvendte garn til modellen.

Når du indsender modellen til Karen Noe Design, Ølhom Bygade 3, 7160 Tørring, vedlægges en kopi af bon’en. Du vil så modtage et tilgodebevis på mail, som du kan bruge ved næste garnkøb af Karen Noe garn, hvad enten det er i en fysisk butik eller i vores webshop. Rabatten afregnes som kontant rabat ved næste garnkøb.

For at deltage i konkurrence skal du indsende:

  1. Det færdige arbejde
  2. En kort beskrivelse af hvordan du fik ideen til din model og hvilke overvejelser du gjorde dig om form farve og materialer. gerne skrevet i word og sendt på mail: noe@karen-noe.dk.
  3. Modellen skal være os i hænde hos Karen Noe Design senest d 30/6-2014

(Alle vil selvfølgelig få tilbagesendt deres strikkede model efter bedømmelseni slutningen af august)

Strikkevejledning

Tirsdag d 11/3 og torsdag d 13/3 mellem kl 13 og 16, vil der være mulighed for at komme forbi butikken i Ølholm og modtage vejledning fra strikkedesigner Lotte Mirsal i farvesammensætning, størrelses beregning - eller hvad man kunne have brug for i forhold til at designe sin egne strikkede model.

Efter deadline vil 2 strikke-kyndige dommere, strikkedesignerne Lisa Renner og Lene Randorff, bedømme og vurdere alle indsendte forslag og deriblandt finde en vinder. Vinderen vil blive offentliggjort på www.karen-noe.dk , facebook og blive kontaktet direkte.

Præmien er et Gavekort på kr 1000,- til køb af garn fra Karen Noe Design.

Alle indsendte modeller vil i hele august måned blive udstillet i butikken: Karen Noe Design,  Ølholm. Nærmere info følger senere.

Vi, ved Karen Noe Design, glæder os til at se alle jeres kreative, spændende, skøre, flotte, sjove, skæve strikkede idéer.

 

 

Skriv en kommentar

bubblemedia